1) 23и23
2)23 и 24
3)24 и 24
4)24 и 25
5)32 и 23
6)32и32
0,4:0,2=2
61:5-4,2=8
2*8=16
16*2=32
<span>2 4/7 (7/9х -14)-6/11(3 2/3х -22) =
18/7 (7/9 х -14) - 6/11 ( 11/3 х -22) =
(18/7)*(7/9х) - (18/7)*14 - (6/11)*(11/3х) + (6/11)*22=
2х - 36 - 2х + 12=
-36+12=
=-24
Звідси бачимо, що </span>значення виразу завжди буде від'ємне, не залежно від того чи значення числа Х менше 0, чи значення Х більше 0
2 м 6 дм-1м 50 см=1 м 1 дм
4т 500кг+26ц=7т 100кг
400г * 8=3200г
2кг*200=400кг
2т 3ц-8ц=1т 5ц
4т 8ц*6=28т 8ц