1) х^2-5х+6=(х-3)(х-2)
х^2-5х+6=0
х1=3
х2=2
2) x^4-20x^2+64=0
а=х^2
а^2-20а+64=0
а1=16
а2=4
16=х^2
х1=+-4
4=х^2
х2=+-2
Заміни множення додаванням і знайди значення виразів.
3• 6= 3+ 3+ 3+ 3+ 3+ 3= 18
7•5= 7+7+7+7+7=35
24•2= 24+24= 48
2•3= 2+2+2=6
Так виконувати.
Дивимось другий множник, це 6; значить перший множник треба написати 6 раз.
Потім знайти суму
3•6= 3+3+3+3+3+3=18
Поставьте знак "=" или "≠". А) 2,7 2,70 Б) 7,50 7,05 В) 6,30 6,300 Г) 19 19,00 Д) 9,70 0,97 Е) 7,20 07,2 Ж) 30/10 0,3 З) 70/10 0
Ника 27 [10]
А) =
Б) не равно
В) равно
Г)равно
Д) не равно
Е) равно
Ж) не равно
З) не равно
И) не равно
К) не равно
8 39 88 105 363 500 806 1000